وبلاگ

معرفی جامع حسابداری

0379716b-df09-4847-af46-f0f3dcccbc2e-1649097237
حسابداری کارآفرینی کسب و کار

معرفی جامع حسابداری

در این مقاله قصد داریم به صورت جامع درباره حسابداری ،ویژگی ها و ابعاد مختلف و چگونگی یادگیری این رشته در ایران بحث و گفتگو کنیم. اگر نمی‌دانید حسابداری چیست و برای پیدا کردن بهترین رشته برای تحصیل تان سر در گم هستید، و اگر نمی‌دانید که حسابداری را چگونه می‌شود آموزش دید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید تا با ویژگی ها و بازار کار و صفر تا صد حسابداری بیشتر آشنا شوید.

حسابداری چیست؟

حسابداری علم ثبت و بررسی و شناسایی بهترین زمان معاملات مالی یک شرکت، سازمان یا یک تجارت است و به طور کلی شامل جمع بندی، تجزیه و تحلیل گزارشات و تحویل آنها به مدیران سازمان می‌شود.

صورت های مالی به طور کوتاه خلاصه‌ای از معاملات مالی در یک دوره است که عملکرد، موقعیت مالی، جریان های نقدی و . . . شامل این صورت های مالی جمع‌آوری شده می‌باشد.

کسانی که به رشته حسابداری علاقه دارند اما پیش زمینه ی خاصی با این رشته ندارند و یا افرادی که در رشته‌ی حسابداری در دانشگاه ها در حال تحصیل هستند یا فارغ التحصیل شدند و آموزش‌های صورت گرفته را کافی نمی‌دانند، در مراکز آموزش حسابداری صفر تا صد حسابداری به آنها آموزش داده می‌شود.

تاریخچه حسابداری

حسابداری قدمتی ۶۰۰۰ ساله دارد و تاریخ اولین مدارک کشف شده حسابداری به ۳۶۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد. به عبارتی، حسابداری با تمدن همزاد است و به اندازه تمدن بشری قدمت دارد.

خوارزمی، دانشمند معروف ایرانی اولین فردی بود که روش های نگارش، شمارش اعداد و مفهوم صفر را توضیح داد. بعد ها در سال 1494 هجری قمری شخصی به نام لوکاپا چولی که در اروپا زندگی می‌کرد، پایه‌های حسابداری امروزی را بنا کرد. این شخص اولین کسی بود که حسابداری دو طرفه را توضیح و دفاتر حسابداری را بوجود آورد.

از زمان گذشته تاکنون به دلیل افزایش رشته‌های حسابداری، روش و شیوه های جدیدی‌تری بوجود آمده که تمامی آنها همچنان بر پایه‌ی سیستم دوطرفه یا دوبل گذشته بنا شده است.

رشته حسابداری چیست؟

رشته حسابداری یکی از رشته‌های آموزش عالی مدارس کشور است که داوطلبان هر سه گروه درسی ریاضی و فیزیک، تجربی و علوم انسانی می‌توانند این رشته را برای تحصیل در دانشگاه انتخاب کنند.

دانش‌آموزان هنگام انتخاب این رشته سوالات بسیاری را از خود می‌پرسند. سوال هایی مانند حسابداری چیست؟ چرا باید این رشته را انتخاب کنم؟ بازار کار این رشته چگونه است؟ آیا این رشته در خارج از کشور هم به درد من می‌خورد؟

در پاسخ به سوال حسابداری چیست باید گفت که رشته یا شغل حسابداری یکی از رشته های پرطرفدار در ایران است که در دنیای امروز هر شرکت، سازمان و کسب و کاری به آن نیاز دارد.

اگر نمی‌دانید باید از کجا شروع کنید و برای ورود به این رشته پرطرفدار حداق چه معدلی باید داشته باشید تا در دانشگاه های دولتی و یا آزاد پذیرفته شوید و در چه درس‌هایی باید نمره بالاتری داشته باشید تا راحت تر پذیرش شوید یا اینکه اصلا به صورت آنلاین آموزش ببینید و مدرک خود را دریافت کنید، با همکاران ما در مرکز کسب و کار ویژن تماس حاصل فرمایید.

فرایند حسابداری

فرایند حسابداری ابتدا با جمع آوری تمامی اطلاعات مالی شرکت، سازمان و . . . صورت میگرد سپس به ترتیب مراحل بررسی های لازم بر روی معاملات و عمالیات های مالی، ثبت معمالات و عملیات های مالی، انتقال اطلاعات از دفاتر کل، تهیه تراز آزمایشی، ویرایش و اصلاح حساب های منتقل شده به دفتر کل، تهیه اطلاعاتی از سود، زیان و تغییرات سرمایه، بستن حساب های موقت، تهیه تراز آزمایشی و ترازنامه و به دنبال آن بستن حساب های موقت انجام می شود.

اگر شما آمده یادگیری رشته حسابداری به صورت آنلاین هستید و دنبال یک مرکز معتبر و حرفه ای می‌گردید، می‌توانید از خدمات آموزشی مرکز کسب و کار ویژن، نهایت بهره را ببرید.

شرکت ما فعالیت خود را از سال 95 آغاز کرده و دارای افراد حرفه ای و سابقه دار و با تجربه برای آموزش شما می باشند.

به چه کسی حسابدار می‌گویند؟

حالا که متوجه شدید رشته حسابداری چیست و چه گرایش هایی دارد و چگونه می‌توانید آن را آموزش ببینید، وقت آن رسیده که با ویژگی‌های یک حسابدار بیشتر آشنا شوید و با در نظر گرفتن ویژگی‌های شخصیتی خود بسنجید که آیا این کار به درد شما میخورد یا نه؟ آیا شما می توانید آن را به عنوان شغل خود انتخاب کنید یا نه؟

به عنوان یک  فرد حسابدار ، شما نقش مهمی در دنیای کسب و کار و تجارت خواهید داشت. کار اصلی حسابدار تهیه و بررسی سوابق مالی و آنالیز آنهاست.

یک حسابدار مسئول مالی مشتریان ، مدیران شرکت ، سرمایه گذاران ، طلبکاران و… می باشد. حسابداران باید وظایف خود را بر اساس اصول ، استانداردها و قوانین قابل اجرا انجام دهند. کارحسابدار به طور کلی شامل ثبت اطلاعات مالی ، تهیه گزارش و ارائه آن می‌باشد.

امروزه تمامی مدیران شرکت های بزرگ و کوچک نیازمند حسابدار در شرکت خود می‌باشند. حتی یک شرکت تازه تاسیس باید فردی را برای انجام کارهای حسابداری استخدام نماید.

چگونه حسابداری را یاد بگیرم؟

هدف شما از یادگیری حسابداری چیست؟ اگر می‌خواهید به صورت آکادمیک حسابداری را شروع کنید، مسیر دانشگاهی را باید طی کنید و پس از 4 سال، می‌توانید لیسانس حسابداری بگیرید و وارد بازار کار شوید. اما اگر در کنار شغل اصلی می‌خواهید حسابداری را فرا بگیرید، راه‌های دیگری را باید امتحان کنید.

اگر می‌خواهید در حسابداری متخصص شوید و در این رشته نیز در شرکتی استخدام شوید، لازم است که با انجام فرایند حسابداری، حسابرسی و مالیات مسلط باشید. برای یادگیری این مثلث طلایی حسابداری، می‌توانید از طریق کتاب‌ها و دوره‌های آموزشی آنلاین، سطح اطلاعات و دانش خود را ارتقا بدهید تا بتوانید به ساز و کار‌های حسابرسی و مالیاتی آشنا و بتوانید شرکت را در انجام امور مالی خود همراهی کنید.

امروزه حسابداری هم مثل بیشتر آموزش‌های دیگر پیشرفت کرده و می‌توان آن را به صورت آنلاین و از پشت صفحه کامپیوتر و موبایل آموزش دید و ماهر شد.

با به وجود آمدن بیماری خطرناک کرونا در کشور، مرکز کسب و کار ویژن تصمیم گرفته تا علاوه بر برگذاری دوره های حضوری، برای دوستانی هم که علاقه مند به شرکت در دوره های مجازی هستند دوره های مختلف حسابداری با بهترین سطح کیفیت به صورت مجازی و آنلاین برگذار کند.

 ورود به بازار کار با دوره آموزش آنلاین حسابداری

با توجه به این که امروزه بسیاری از افراد تحصیل کرده با مشکل پیدا کردن یک شغل مناسب مواجه هستند، بویژه در رشته بسیار پرطرفدار و پردرآمد حسابداری که متاسفانه امروزه بالاترین میزان بیکاری مختص دانشجویان فارغ التحصیل این رشته می باشد.

هدف بسیاری از هنرجویانی که به آموزش آنلاین حسابداری روی می‌آورند، این است که بتوانند پس از گزراندن دوره‌های آموزشی در بازار کار مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند.

به همین دلیل همکاران ما در مجموعه ویژن  با به کارگیری بهترین اساتید حسابداری، که خودشان در اکثر شرکت های معتبر به عنوان حسابدار ارشد و مدیر مالی مشغول به کار هستند، و سوابقی 20 تا 25 ساله دارند، آماده آموزش سرفصل‌های مورد نیاز رشته پرطرفدار حسابداری برای ورود به بازار کار هستند.

و ما در این جا این تضمین را به شما می‌دهیم که در صورتی که در دوره های آنلاین حسابداری به صورت منظم در جلسات این دوره شرکت نمایید، و از مشاوره و راهنمایی اساتید حسابداری به نحو احسن بهره مند شوید، قطعا می توانید در بازار کار این رشته پردرآمد مشغول به کار شوید.

مزایای شرکت در آموزش آنلاین حسابداری

۱ – استفاده از استاد و تجربیات ایشان بدون محدودیت جغرافیایی : با استفاده از آموزش حسابداری به صورت آنلاین می توان در هر نقطه ای از ایران ” و یا حتی کشور های فارسی زبان همسایه ” از تجربیات و علم استاد مورد نظر بهره برد .

 ۲ – جلوگیری از هزینه های ایاب و ذهاب و اتلاف وقت : شما عزیزان با شرکت در کلاس آنلاین ، هزینه و زمانی که برای رفت و آمد صرف می کنید را می‌توانید صرف انجام کار های روزانه خود کنید .

 ۳ – هزینه های کمتر نسبت به کلاس های حضوری حسابداری : در آموزش آنلاین حسابداری می توان با بهره برداری از تمامی مطالب کلاس حضوری با هزینه ی کمتر استفاده نمود . 

نتیجه‌گیری

حسابداری یکی از ۱۰ شغل پرطرفدار دنیا محسوب می‌شود، برای اطمینان از این موضوع شما می‌توانید نگاهی به آگهی های استخدامی بیاندازید، که اکثر شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف به دنبال استخدام حسابدار برای شرکت خود هستند. بدون علم حسابداری فهمیدن کسب و کار و ارتباطات شغلی به هیچ وجه امکان پذیر نمی‌باشد. تمامی کار‌ها در هر سازمان و نهادی نیازمند حسابداری می‌باشد.

در بالا بطور کامل بررسی کردیم که رشته حسابداری چیست؟ چطور حسابداری را یاد بگیریم؟ یک حسابدار حرفه‌ای چه ویژگی‌هایی دارد؟ بهتر است قبل از هر چیزی برای یادگیری حسابداری، هدف خود را مشخص کنید. اگر می‌خواهید لیسانس بگیرید باید مسیر آکادمیک را پیش بگیرید و در صورتی که می‌خواهید در کنار شغل اول حسابداری را فراگرفته و بصورت پاره وقت مشغول به کار شوید، می‌توانید با یادگیری مفاهیم و اصول حسابداری به خصوص حسابرسی و مالیات به صورت آنلاین جذب بازار کار شوید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه ، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
لیست علاقه مندی ها 0